ضرورت تشکیل کارگروه طراحی و تدوین برنامههای مرتبط با ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی
وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش از تشکیل کارگروه ویژه برای طراحی و تدوین برنامههای مرتبط با ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی خبر داد.
هزار و شصت و یکمین (1061) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور وزیرآموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی و سایر اعضای آن برگزار شد.
در این جلسه اعضای شورایعالی آموزش و پرورش با گرامیداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و همچنین از ایثار و فداکاری نیروهای امدادی و مسلح و حمایت بی نظیر مردم شریف و قدرشناس ایران از نظام جمهوری اسلامی تشکر و قدردانی کردند.
در ادامه اعضای شورای عالی نظرات خود را درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله: برنامه ریزی برای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با فرهنگیان، تامین بودجه مورد نیاز آموزش و پرورش، لزوم اطلاع رسانی دقیق و شفاف درباره آزمون ها، ارتباط موثر با رسانه ها، جبران زمان آموزش، لزوم آموزش هوش مصنوعی در مدارس، استفاده از توانمندی پژوهشسراها، انجمن ها و نهادهای دانش آموزی برای تبلیغ و فرهنگ سازی در مورد بهینه مصرف کردن انرژی و آب، تقویت هویت ملی و مذهبی و انسجام اجتماعی دانش آموزان، آموزش مهارت های سبک زندگی در مدارس، توجه جدی به توانمندسازی و کارآیی معلمان و مدیران مدارس، یادگیری فعال در مدارس، پیش بینی سناریوهای مختلف برای شرایط و موقعیت های مختلف و غیره بیان کردند.
در ادامه علیرضا کاظمی وزیر آموزش وپرورش گزارشی از فعالیت ها و اقدامات آموزش وپرورش ارائه کرد.
وزیر آموزش و پرورش با تبریک و تسلیت شهادت سرداران و فرماندهان کشور در جنگ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، گفت: انشاءالله به برکت خون شهدا زمینه اضمحلال رژیم غاصب فراهم خواهد شد.
وی به فعالیتهای آموزش و پرورش در جنگ دوازده روزه اشاره کرد و گفت: از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ ۱۲ روزه؛ اعزام دانش آموزان به سه المپیاد جهانی بوده که علیرغم شرایط سخت و امنیتی، بخشی به صورت زمینی و بخشی به شکل هوایی انجام و دستاوردهای قابل توجهی کسب شد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: دانشآموزان در دو تیم ریاضی و شیمی، به استرالیا و فرانسه اعزام شدند. جالب آنکه دانشآموزان ریاضی در این رقابتها در رقابت با ۳۲ کشور در چین، رتبه دوم را کسب کردند و در المپیاد ریاضی در استرالیا نیز ۷ پله نسبت به سال گذشته صعود کردند. همچنین دانشآموزان اعزامی ما در پنجاه و هفتمین دوره مسابقات المپیاد شیمی در دبی، ۴ مدال نقره کسب کردند. هماکنون نیز تیم دانشآموزان برای شرکت در المپیاد فیزیک به فرانسه اعزام شدند.
کاظمی گفت: برگزاری آزمونهای ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، ارزیابی، مصاحبه و گزینش ۷۰ هزار داوطلب، ثبتنام بیش از ۵۰۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و تصحیح بیش از پنجاه میلیون برگه امتحان نهایی از دیگر اقدامات آموزش و پرورش در این ایام بوده است.
وی تاکید کرد: این موضوع مبین آن است که آموزش و پرورش با تمام توان عزم خود را جزم کرد تا فعالیتهای خود را به بهترین شکل در شرایط دشوار جنگی انجام دهد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامههای مرتبط با کیفیتبخشی در آموزش، گفت: دوره هایآموزشی چند روزه با حضور بیش از ۵۰۰ مدرس کشوری در مشهد مقدس برگزار شد. همچنین برنامههای مرتبط با استقرار الگوی مدرسه تراز با قدرت و قوت در حال انجام بود.
کاظمی با تاکید بر اینکه لحظهای فعالیتهای آموزشی و پرورشی متوقف نخواهد شد، افزود: تشکیل جلسات نهضت توسعه عدالت آموزشی از سوی رئیس جمهور در اولین روز توقف جنگ، مبین نگاه راهبردی بالاترین مقام اجرایی کشور به مقوله آموزش و پرورش است که باید قدردان آن بود.
وی با اشاره به اینکه رفع مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش میگذرد، گفت: توجه به این وزارتخانه و حل مسائل آن، نقش مهمی در بهبود مسائل مختلف جامعه دارد.
وزیر آموزش و پرورش از ضرورت تشکیل کارگروهی با عنوان ترویج سبک زندگی ایرانی_اسلامی گفت: ما نیازمند توجه بیشتر به رویکردهای سبک زندگی ایرانی_اسلامی و تبیین آن در میان دانشآموزان هستیم.
کاظمی تاکید کرد: تلاشمان بر این است که همواره آموزش و پرورش اقدامات و برنامههایش را در مسیر درست پیش ببرد و امیدوارم معلمان و صاحبنظران در این مسیر همراه ما باشند.